Theme Settings

Mode Layout
Box
Wide
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Reset
Solarif verzekering zonnepanelen

Solarif verzekering zonnepanelen

Solarif is een onafhankelijke gespecialiseerde wereldwijde adviseur op het gebied van verzekeren van zonnestroominstallaties (Solarif Insurance), het certificeren van panelen en omvormers ten behoeve van "Eigen gebrek" dekking (Solarif Risk Managment) en bemiddeling van PV-installaties (Solarif Matchmaker). Solarif is gevestigd in 4 landen en doet zaken in meer dan 20 landen.

Solarif is onderverdeeld in een drietal bedrijfsactiviteiten: 

Verzekeringen

Hieronder vinden de werkzaamheden plaats van Solarif Insurance, Solarif Advisory en Solarif Direct.

Solarif Insurance verzorgt de administratie van onze zonnepanelenverzekering voor onze adviseurs en aangesloten verzekeringskantoren, treedt op als volmachtbedrijf en ontwikkelt solarverzekeringsproducten. Solarif Insurance ondersteunt zowel de adviseur als verzekeraar bij het verzekeren van zonnestroominstallaties.

Solarif Advisory is onze verzekeringsadvieskantoor voor maatwerkoplossingen.

Solarif Direct verzorgt en regelt het online afsluiten van een zonnepanelenverzekering.

Matchmaker

Solarif Matchmaker bemiddelt als intermediair tussen kopers en verkopers van PV-projecten. De projecten kunnen zich in verschillende fasen bevinden zoals ontwikkeling, ready to built of operationeel. 

 Risk Management

Solarif Risk Management regelt en verzorgt de audits van panelen- en omvormerfabrikanten die in aanmerking wensen te komen voor certificering van hun producten door Solarif. 

Product is toegevoegd aan de producvergelijker!